Till dig som medarbetare

I en värld full av förändringar och utmaningar kan det vara svårt att navigera i arbetslivet. På Bollplanket finns vi här för dig, oavsett om du står inför en akut kris, vill förändra din nuvarande situation, eller bara behöver någon att bolla dina tankar med.

Akut krishjälp

Livet är oförutsägbart, och ibland kan arbetsrelaterade kriser uppstå. Vårt team av professionella är här för att ge stöd, rådgivning och verktyg för att hjälpa dig att hantera dessa svåra stunder.

Ring oss på 010 18 22 333 eller boka ett möte.

Coaching & rådgivning

Känner du att du behöver förändring? Eller står du inför ett svårt beslut eller befinner dig i en utmanande situation på arbetsplatsen? Vare sig det är karriärutveckling, personliga utmaningar på arbetsplatsen eller önskan om personlig utveckling, finns våra erfarna coacher och andra professionella här för att stötta och vägleda dig.

Till kontakformuläret

Presentation & kommunikation

Vill du bli bättre på att stå inför andra och presentera? Vi erbjuder skräddarsydda program för att förbättra din kommunikationsförmåga och ditt självförtroende när du talar inför grupper.

Förstå dina rättigheter

Förstå dina rättigheter och skyldigheter på arbetsplatsen. Med Bollplanket får du tillgång till expertis som hjälper dig att navigera arbetslivets utmaningar och säkerställer att du får det stöd du behöver.

Till kontaktformuläret