Till dig som chef och ledare

Att vara chef handlar inte bara om att sköta dagliga uppgifter och hålla koll på KPI:er. Det är en roll som kräver ledarskap, insikt och förmågan att navigera i komplexa situationer. På Bollplanket är vi här för att stötta dig i varje steg av denna resa.

Lagligt ledarskap

Balansera ledarskap med lagens krav. Bollplanket ger dig de verktyg du behöver för att inte bara vara en effektiv, utan också en rättvis och laglydig ledare. Vi stöttar dig genom alla stadier av arbetsrättsliga frågor, från anställningar till uppsägningar.

Strategisk vägvalskompetens

Står du inför ett viktigt strategiskt beslut som kan påverka hela företaget? Vi erbjuder rådgivning som hjälper dig att fatta beslut med full insikt och förståelse, utan att blottlägga eventuella osäkerheter inför din styrelse eller ledning.

Till kontaktformuläret

Krishantering och mediakrishantering

Kriser kommer i alla storlekar, och vi erbjuder stöd för allt från mindre arbetsplatsfrågor till större kriser som kräver mediakommunikation.

På arbetsplatsen kan det kan vara en medarbetare med stark parfym som påverkar arbetsmiljön, eller den känsliga processen att eventuellt behöva avveckla en anställd. Eller en situation som nått pressen och behöver hanteras akut. För detta och mer har vi en 24/7-linje (010-18 22 333) där du kan få direkt stöd. Du kan även boka ett möte i kalenderfunktionen. Första kvarten som ny kund är gratis.

Presentationsteknik och mediaträning

Förbättra dina presentationsskills och lär dig att hantera media med självförtroende genom våra skräddarsydda program.

Till kontaktformuläret

Ledarskapsutbildning med fokus på praktiskt ledarskap

Varje ledarroll är unik, och våra utbildningar anpassas efter dina specifika behov. Vi erbjuder praktiska utbildningar som inbegriper hur du ger effektiv feedback, genomför 1:1 möten, hanterar delegering och hur du använder coaching som ett ledarskapsverktyg.

Direkt kontakt

Första kvarten som ny kund är gratis, och du kan enkelt boka möten direkt via kalenderfunktionen eller ringa oss på 010-18 22 333 för omedelbart stöd.

Till kontaktformuläret

På Bollplanket är vår filosofi att vara proaktiva och förutseende. Vi skräddarsyr våra tjänster för att stärka dig som chef och förbereda dig för de många utmaningar som ledarskap innebär. Oavsett vilken situation du står inför, vi finns här för att stötta och vägleda dig.

Till kontaktformuläret