Till er som ledningsgrupp eller chefsgrupp

Att leda en organisation är inte en enmansshow, det kräver ett starkt team som arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål. På Bollplanket förstår vi detta och erbjuder tjänster som är specialanpassade för att stärka er som grupp och optimera er samarbetsdynamik.

Mångfacetterade Kompetenser

Med ett team av professionella från olika bakgrunder, kan vi erbjuda en bredd av kunskap och perspektiv som hjälper er att fatta välgrundade beslut.

På Bollplanket är vår inriktning att vara proaktiva och förutse era behov. Vi strävar efter att erbjuda hållbara och långsiktiga lösningar som inte bara löser dagens utmaningar, men även förbereder er för framtidens.

Till kontaktformuläret

Hållbarhet, mångfald och inkludering

Vi har expertis inom områdena hållbarhet, mångfald och inkludering och kan stödja er i att utforma och genomföra strategier som inte bara är etiskt korrekta, utan även ger affärsnytta. Oavsett om ni behöver förstå de svenska regelverken eller bara behöver hjälp med att komma igång, är vi här för att guida er.

Strategisk vägvalskompetens för ledningsgrupper

Står er grupp inför ett avgörande strategiskt vägval? Vi kan hjälpa er att fatta informerade beslut genom skräddarsydda rådgivningssessioner.

Till kontaktformuläret

Gruppcoaching

Förutom individuell rådgivning och coaching, erbjuder vi även gruppcoaching som är utformad för att utveckla er gruppdynamik, kommunikation och arbetsförmåga.

Teamutveckling och gruppdynamik

Vi erbjuder program för att förbättra er samarbetsförmåga, kommunikation och arbetsdynamik som grupp. Dessa program kan anpassas för att möta era specifika behov och utmaningar.

Till kontaktformuläret

Mediaträning för ledningsgrupper

I dagens snabbt skiftande medielandskap är det avgörande att kunna kommunicera effektivt och samordnat som grupp. Våra mediaträningssessioner kan hjälpa er att framstå som en enad front i media.

Strategisk arbetsrätt

Få en 360-graders översikt av er organisation ur ett arbetsrättsligt perspektiv. Bollplanket hjälper er att utforma strategier och policies som inte bara är affärsmässigt sunda, men också juridiskt hållbara.

Flexibla bokningsalternativ

Oavsett om ni behöver en enstaka session eller ett längre engagemang, kan ni enkelt göra en förfrågan genom vårt formulär eller ringa oss på 010-18 22 333.

Till kontaktformuläret