Pa Neumüller Åkerman

Jag är en engagerad ledarskapskonsult med över 15 års erfarenhet. Min passion ligger i autentiskt ledarskap och att stärka individers självinsikt och självkänsla.

Vem är Pa?

Jag är en expert på kommunikation och ledarskap, och jag brinner för att hjälpa människor hitta sin egen unika kommunikationsstil.

Med en bakgrund inom mediabranschen har jag djup insikt i hur man bäst når ut med sitt budskap. Jag är också certifierad inom en rad verktyg för ledarskaps- och personlighetsutveckling.

Genom åren har jag hjälpt ledningsgrupper och ledare i stora företag att stärka både sitt ledarskap och sin kommunikation.

pa.neumuller-akerman@bollplanket.com Boka möte med Pa

Referenser

 • En coach som transformerar ledarskap genom skräddarsydd kommunikationsträning

  Pa har under flera år varit ett viktigt stöd för mig när jag hade en ny krävande chefsposition. Hon var min coach när jag förberedde viktiga och ibland svåra presentationer, både externt till media och kunder, men också internt till personal, företagsledning och styrelse. Pa hjälpte mig att se mina egna styrkor och lärde mig att lyfta fram dem. Hon utmanade mig att prova nya sätt att kommunicera för att nå fram med mitt budskap bättre och för att skapa ett större engagemang hos målgrupperna.

  Eva Sparr

  Senior Executive, Strategic Advisor CMO

 • Uppskattad mediecoach som lyfter TV-talanger till nästa nivå

  Pa coachade och utvecklade en grupp av våra talanger som arbetar framför TV-kamerorna i direktsändning i TV4/TV12 och ATG Live. Pa var mycket uppskattad utav alla, både under coachning i grupp liksom individuellt. Med hennes egna gedigna erfarenheter och professionalitet så har hon starkt bidragit till flertalet klara förbättringar föra alla som har varit hos henne!

  Henrik Lé Mon

  Channel Manager at Kanal 75

 • Experten som skapar psykologisk säkerhet och guidar genom karriärsval

  Jag har haft den stora äran och förmånen att ha Pa som Ledarutvecklare och coach. Både i grupp och som ensam. Hon är fantastisk på att se alla. Ingen blir lämnad utanför. Alla blir omhändertagna. Hon är otroligt kunnig och får alla i gruppen att växa. Och växa får hon alla att göra tack vare hennes förmåga att skapa den där viktiga psykologiska säkerheten i gruppen som måste till för att man som deltagare ska kunna släppa det bagage man går runt och bär på för att kunna ta till sig coachningen. Jag fick mycket bra hjälp och stöd när jag stod inför det delikata problemet att välja mellan två superjobb. Utan Pa’s hjälp, råd och tips hade det varit svårt att sortera och prioritera. Men tack vare henne vågade jag ta steget.

  Anna Sjöberg

  King Reklambyrå

 • Trygghet och inspiration i offentlig talarträning

  Pa har en gedigen kunskap i kommunikation och ledarskap, vilket hon generöst bjussar på. Hon utstrålar glädje och ett lugn som gör att man känner sig trygg när man till exempel ska tala inför en större grupp åhörare. Pa är både som kunnig och inspirerande.

  Pia Klamming

  Projektledare, marknadskommunikation